Si ets propietari d’un negoci , has de començar la teva promoció a Internet. Atrauràs més clients locals i ampliaràs el teu negoci a tot el país . Aquest article té la informació que necessites per ajudar-te a començar.

Comenceu per crear un lloc o un bloc . Les teves pàgines han de contenir informació detallada sobre el teu negoci , les descripcions dels serveis o productes que ofereixes i la teva informació de contacte , així com les instruccions per al teu negoci . Utilitza un disseny simple per al teu lloc web i selecciona algunes paraules clau per fer que el teu lloc sigui més fàcil de trobar a través de motors de cerca. Penseu en la possibilitat de contractar un dissenyador web per crear un lloc web  si vostè no et sent segur de les teves habilitats .

Utilitzeu fotos i vídeos per demostrar els teus productes.  Actualitza el teu lloc web amb nou contingut periòdicament i escribiu articles sobre temes relacionats amb els teus productes. Aconsegueix que la gent torni a la pàgina web mitjançant la creació de formes perquè es mantinguin en contacte. Les xarxes socials i les llistes de correu electrònic són les formes més efectives d’atreure l’atenció del teu públic objectiu .

Inclou la teva empresa a Google Places. Afegir una bona descripció dels teus serveis o productes , una foto de la teva botiga i assegurar-te que la teva informació de contacte és correcta . Deixa que els teus clients puguin escriure crítiques del teu negoci en els llocs de Google. Cada motor de cerca té una funció similar ; has de disosar  del temps per crear una llista per al seu negoci en diferents motors de cerca. Crea un perfil de FourSquare per als teus clients on puguin compartir la seva ubicació amb els seus amics quan visiten la teva botiga . Facebook també té una funció similar ; oferir un descompte immediat per als clients que facin ” check – in ” a la seva botiga gràcies a l’aplicació de Facebook en el seu telèfon .

Crear pàgines de xarxes socials i establir la seva ubicació. Connectar amb altres negocis i organitzacions locals . Posa actualitzacions relacionades amb esdeveniments locals i els altres empresaris locals per compartir el seu contingut . Pot animar la gent a connectar-se amb a les xarxes socials , oferint descomptes. També pots crear una llista de correu ; col·locar un formulari de subscripció al teu web o bloc i enviar correus electrònics amb regularitat sobre els teus nous productes i descomptes.

La publicitat del teu negoci a Internet pot portar el teu temps , però val la pena . Podria augmentar les teves vendes enviant els productes i recordant als teus clients sobre el teu negoci .